luni, 12 decembrie 2011

Campanie Palette Mousse Color

Perioada campaniei: 12 decembrie 2011 – 15 ianuarie 2012
În cadrul campaniei de Word Of Mouth, 150 de trenderiţe au posibilitatea să încerce şi să răspândească vestea despre Palette Mousse Color – prima vopsea permanentă sub formă de spumă de la Palette.
trenderii sunt persoanele care vor să fie informate cu privire la ce e nou pe piaţă şi care au o plăcere deosebită în a despica firul în patru în ceea ce priveşte produsele sau serviciile pe care le folosesc în mod curent sau ocazional.
 Perioada de înscriere a trenderiţelor se desfăşoară între 12 şi 15 decembrie. Tot în această perioadă se vor selecta trenderiţele care vor participa la campanie şi se vor trimite invitaţiile către ele. După primirea invitaţiei, trenderiţele selectate trebuie să confirme participarea la campanie până în data de 15 decembrie. După această dată, trenderiţele vor aştepta să fie „echipate” cu produsele incluse în campanie.

Ce trebuie să faci, între 12 şi 15 decembrie, ca să participi la campanie:
1. În primul rând, trebuie să îţi faci cont pe www.trender.ro (asta dacă nu ai deja)
2. Ca să ştim unde vom trimite pachetele, trebuie să completezi Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”)
3. Ca să ştim dacă eşti potrivită pentru a testa vopseaua Palette Mousse Color trebuie să completezi Chestionarul de Pre-Campanie Palette Mousse Color,  pe care îl găseşti tot în secţiunea „Contul Meu”. 
4. Dacă ai respectat toţi paşii până aici, atunci nu-ţi rămâne decât să stai cu ochii pe Inbox, ca să vezi dacă ai primit e-mail-ul cu invitaţia de participare la campanie.
!!! Contul trender şi completarea celor două chestionare (Date Personale şi Pre-Campanie Palette Mousse Color) sunt obligatorii. Chestionarele se găsesc în contul tău de pe trender.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu