joi, 28 iunie 2018

Rasfat cu Schauma Nature Moments Coconut Water

                Primavara isi intra usor-usor in drepturi. Este momentul sa-ti eliberezi parul din corsetul iernii si sa simti adierea vantului cald la tample. Iar daca parul tau a suferit pe perioada iernii, ofera-i o ingrijire delicata si revitalizanta. Cu o experienta de peste 120 de ani in infrumusetarea si ingrijirea parului, poducatorii acestui sampon au creat o gama din ingrediente atent selectionate din natura, pentru ca tu sa te bucuri de un par frumos si puternic de la radacina pana la varfuri.
                  In campania BUZZstore de la Schwarzkopf am primit kit-ul de buzz Schauma, constand intr-un sampon Schauma nature Moments Coconut Water 250ml , balsam Schauma Nature Moments Coconut water 250 ml un prosop, 5 brosuri informative pentru prietenele mele si in kitt-ul de buzzer trebuia sa mai fie 5 sapunuri artizanale, pe care eu nu le-am primit.
   
Parul meu lipsit de vitalitate si stralucire si-a recapatat vitalitatea si stralucirea dupa prima utilizare a samponului si balsamului Schauma Nature Moments.
Samponul cu apa de nuca de cocos din Indonezia si floare de lotus face minuni pentru parul uscat si deteriorat. Apa de nuca de cocos este renumita pentru textura sa racoritoare si proprietatile sale de catifelare. Floarea de lotus este recunoscuta drept unul din secretele esentiale ale frumusetii asiatice.



Recomand gama Schauma Nature Moments Coconut water pentru ca, contine esente 100% din origini naturale, nu contine siliconi sau coloranti artificiali, certificat dermatologic. Iar parul se simte waw si arata minunat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu